Fahéjas testtekercselés

 

Igazi kényeztetés aromaterápiával! A testtekercselés a narancsbőr kezelése során alkalmazott egyik leggyakoribb és leghatásosabb testkozmetikai eljárás.

Ez a módszer kombinálja az aromaterápiát a kompressziós terápiával. Ahogy a narancsbőr kezeléseknél szokásos, a testtekercselés esetében is a nyirokrendszer aktiválása mellett bejuttatott hatóanyagok garantálják az eredményt.

Erőfeszítés nélküli karcsúsítás, a cellulitises bőr látványos megújulása, megfiatalodása.Testtekercseléskor a bőrfelületre anyagcsere- serkentő hatóanyagok, majd tekercselt fólia kerül. A fólia szorosan illeszkedik bőrünkhöz, nyomást fejtve ki arra. Ez elősegíti a hatóanyagok mély bőrbe hatolását és növeli azok hatásfokát. 

A kombinált kompressziós csomagolás fokozza a salaktalanítást, a kezelések során érezhetően javul a bőr állapota, a zsírtartalékok pedig látványosan fogynak.

A testtekercselés szabályozza a salakanyagok elszállítását, az eredmény látható és mérhető.Az aromaterápiás testtekercselés mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak